,

Jelek gruaje i zonës së lumit të Vlorës

Materiali:          Stof

Teknika:           Qëndisje

Kultura:            Shqiptare

Periudha:          Shek XX

Dimensionet:    64cm x 35cm

 

Përshkrimi:      Jelek i qëndisur me ornamente. Pjesë e veshjes së sipërme së gruas. I përdorur në zonën e Lumit të Vlorës dhe rrethina. Riprodhim nga origjinali.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ