,

Jelek gruaje i zonës së Myzeqesë

Materiali:         Stof

Teknika:           Qëndisje

Kultura:            Shqiptare

Periudha:          Shek XX

Dimensionet:     74cm x 38cm

 

Përshkrimi:      Jelek gruaje prej stofi i qëndisur me dorë me fije të dredhur. I përdorur në zonën e Lushnjës dhe Myzeqesë. Pjesë e veshjes së sipërme së gruas. Riprodhim nga origjinali.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ