,

Jelek për burra i zonës së Elbasanit

Materiali:         Stof

Teknika:           Qëndisje

Kultura:            Shqiptare

Periudha:          Shek XX

Dimensionet:    41cm x 21cm

 

Përshkrimi:      Jelek për burra me gajtanë të zi dhe gajtanë ngjyrë ari. Pjesë e veshjes së burrave qytetarë. Riprodhim në miniaturë i modelit origjinal.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ