,

Jelek gruaje i zonës së Hasit dhe Tropojës

Materiali:          Stof

Teknika:           Qëndisje

Kultura:            Shqiptare

Periudha:          Shek XIX

Dimensionet:     50cm x 30cm

 

Përshkrimi:       Jelek i qëndisur me dorë. Pjesë e veshjes së sipërme së gruas, i përdorur në zonën e Hasit dhe të Tropojës. Riprodhim nga origjinali.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ