,

Jelek për vajza i zonës së Malësisë së madhe

Materiali:          Stof

Teknika:           Qëndisje

Kultura:            Shqiptare

Periudha:          Shek XX

Dimensionet:     61cm x 33cm

 

Përshkrimi:   Jelek për vajza i qëndisur me dorë. I përdorur në zonën e Malësisë së Madhe. Pjesë e veshjes për vajza dhe fëmijë.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ