,

Jelek gruaje i zonës së Myzeqesë

Materiali:        Stof

Teknika:         Qëndisje

Kultura:          Shqiptare

Periudha:        Shek XX

Dimensionet:   70cm x 37cm

 

Përshkrimi:    Jelek gruaje prej stofi i qëndisur me dorë me fije të dredhur. I përdorur në zonën e Lushnjës dhe Myzeqesë. Pjesë e veshjes së sipërme së gruas. Riprodhim nga origjinali.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ