,

Jelek gruaje i zonës së Malësisë së madhe

Materiali:           Shajak

Teknika:             Thurje dhe qëndisje

Kultura:              Shqiptare

Periudha:           Shek. XVIII-XIX

Dimensionet:      65cm x 32cm

 

Përshkrimi:        Riprodhim i modelit origjinal të jelekut pjesë e veshjes me xhubletë të gruas në Malësinë e Madhe dhe malësitë e veriut.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ