,

Jelek për burra – Shkodër dhe Malësi e madhe

Materiali:          Stof

Teknika:            Qëndisje

Kultura:             Shqiptare

Periudha:           Shek XIX-XX

Dimensionet:     38cm x 20cm

 

Përshkrimi:        Jelek për burra me shirita të zi dhe të verdhë të thurur me fije të dredhur me dorë. Pjesë e veshjes tradicionale të burrave në Shkodër dhe Malësinë e Madhe. Riprodhim në miniaturë.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ