,

Jelek gruaje i Zonës së Durrësit

Materiali:       Kadife

Teknika:        Qëndisje

Kultura:         Shqiptare

Periudha:       Shek XIX – XX

Dimensionet:  76cm x 33.5 cm

 

Përshkrimi: Jelek gruaje prej kadife i qendisur me dorë me fije ari dhe zbukuruar me temina. Ky jelek është pjesë e veshjes qytetare të gruas në zonën e Durrësit e përdorur kryesisht në shekullin e XIX – XX.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ