,

Jelek për burra i zonës së Jugut

Materiali:         Stof

Teknika:           Qëndisje

Kultura:            Shqipëri e Jugut

Periudha:          Shek XX

Dimensionet:    35cm x 19cm

 

Përshkrimi:   Jelek për burra i qëndisur me fije ari. Pjesë e veshjes qytetare të burrave në Gjirokastër, Vlorë dhe Tepelenë. Riprodhim në miniaturë i modelit origjinal.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ