,

Jelek gruaje i zonës së Myzeqesë

Materiali:           Stof

Teknika:            Qëndisje

Kultura:             Shqipëri e Jugut

Periudha:           Shek XX

Dimensionet:     40cm x 20cm

 

Përshkrimi:      Jelek gruaje prej stofi i qëndisur me dorë me fije të dredhur. I përdorur në zonën e Lushnjës dhe Myzeqesë. Pjesë e veshjes së sipërme së gruas. Riprodhim në miniaturë.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ