,

Jelek për burra, zona e Dibrës

Materiali:        Stof

Teknika:         Qëndisje

Kultura:          Shqiptare

Periudha:        Shek XX

Dimensionet:   97cm x 40cm

 

Përshkrimi:    Jelek për burra me gajtanë të zi dhe gajtanë ngjyrë ari. Pjesë e veshjes së burrave të zonës së Dibrës. Riprodhim nga modeli origjinal.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ