,

Jelek gruaje i zonës së Kukësit

Materiali:          Shajak

Teknika:            Qëndisje

Kultura:            Shqipëri e Veriut

Periudha:           Shek XX

Dimensionet:     35cm x 19cm

 

Përshkrimi:      Jelek gruaje i qëndisur me motive lulesh ku mbizotërojnë ngjyrat. I përdorur kryesisht në zonën e Kukësit dhe rrethina. Riprodhim në miniaturë i modelit origjinal i punuar me dorë me fije të dredhur.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ