,

Jelek gruaje i Zonës së Hasit dhe Pukës

Materiali:       Stof

Teknika:        Qëndisje

Kultura:         Shqiptare

Periudha:       Shek XX

Dimensionet:  77cm x 40cm

 

Përshkrimi: Jelek gruaje prej stofi të zi i qendisur me dorë. I përdorur në zonën e Hasit dhe Pukës si pjesë e veshjes ceremoniale. Riprodhuar sipas modelit origjinal.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ