,

Raki rrushi “Kallmet”

Produkti: Raki rrushi “Kallmet”

Materiali: Domixhane qelqi

Sasia : 5L

Përshkrimi: Varieteti i rrushit që përdoret në prodhimin e rakisë është kultivuar brez pas brezi nga të gjitha familjet e zonës së Kallmetit dhe fshatrave përreth, si për konsum familjar ashtu edhe për treg.. Kjo raki prodhohet me distilatore me metodën tradicionale dhe grada alkolike në varësi të vitit të prodhimit varion në 45–50 % Vol.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ