,

Raki rrushi e vjetëruar “Kallmet”

Produkti: Raki rrushi e vjetëruar “Kallmet”

Materiali: Shishe qelqi

Sasia : 0.7L

Përshkrimi: Raki rrushi e vjetëruar në ngjyrë ari ku spikatin aromat tipike të varietetit si dhe aroma të veçanta të drurit të marra gjatë vjetrimit. Kjo raki prodhohet me distilatore  me metodën tradicionale. Grada alkolike në varësi të vitit të prodhimit varion në 45–50 % Vol.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ