,

Vaj ulliri “Kallmet”

Produkti: Vaj ulliri “Kallmet”

Materiali: Shishe qelqi

Sasia : 0.5L

Përshkrimi: Kultivimi i varietetit të ullirit Kallmet dhe vaji i prodhuar prej tij janë trashëguar nga të gjitha familjet e zonës të cilët e kanë prodhuar vajin me metoda tradicionale të shtypjes me këmbë ose me mullinj guri. Ullinjtë përzgjidhen me kujdes për të përftuar vaj extra të virgjër ku dominon ngjyra jeshile e kokrrës.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ