,

Pikturë druri (veshje tiranase)

Produkti:         Pikturë druri (veshje tiranase)

Materiali:         Dru

Dimensionet:   30cm x 25cm

 

Përshkrimi:  Pikturë druri e punuar me pirografi.  Motive të veshjeve popullore të burrave në Tiranë dhe rrethina.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ