,

Tabaka druri (veshje veriore)

Produkti:         Tabaka druri (veshje veriore)

Materiali:         Dru

Dimensionet:   30cm x 25cm

 

Përshkrimi:   Tabaka druri dekoruar me motive të veshjes së burrit dhe gruas të zonave të veriut.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ