,

Verë e kuqe “Kallmet Privilegj”

Produkti: Verë e kuqe “Kallmet Privilegj”

Materiali: Shishe qelqi

Sasia : 0.75L

Klasifikimi i verës: Verë e kuqe e thatë e vjetëruar

Varieteti i rrushit: Rrush i kuq Kallmet 100%

Përshkrimi: Kjo verë prodhohet nga variateti i rrushit Kallmet  i përzgjedhur me kujdes vetëm nga disa vreshta te veçanta në vendin e origjinës, në fshatin Kallmet. Aplikohet vjelje e vonë e rrushit dhe ndiqet një protokoll i veçantë  seleksionimi, vinifikimi dhe vjetrimi.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ