,

Verë e kuqe “Kallmet Prestigj”

Produkti: Verë e kuqe “Kallmet Prestigj”

Materiali: Shishe qelqi

Sasia : 0.75L

Klasifikimi i verës: Verë e kuqe e thatë e vjetëruar

Varieteti i rrushit: Rrush i kuq Kallmet 100%

Përshkrimi: Verë e kuqe e thatë e vjetëruar, prodhuar nga një varietet rrushi që kultivohet në zonën e Kallmetit dhe fshatrat përreth, në vreshta dhe terrene zallore.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ