,

Verë e kuqe Kallmet

Produkti: Verë e kuqe Kallmet

Ambalazhimi: Shishe qelqi

Sasia : 0.75L

Klasifikimi i verës: Verë e kuqe e thatë

Varieteti i rrushit: Rrush i kuq Kallmet 100%

Përshkrimi: Kjo verë është prodhuar nga një varietet autokton rrushi, i kultivuar në zonën e Kallmetit dhe fshatrat përreth. Shoqëruesja më e mirë e tryezës suaj.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ