,

Simbol Sebiha Kasimati

Produkti:     Simbol i kerkuar per shkencetaren e pare shqiptare femer Sebiha Kasimati

Materiali:    Argjend i pastër

 

Përshkrimi:   Figurinë e punuar në filigran si nderim i kujtimit të Sabiha Kasimati, biologe dhe punonjëse shkencore, e cila konsiderohet të jetë gruaja e parë shkencëtare shqiptare.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ