,

Rozafa

Produkti:     Rozafa (Figurinë simbolike e Keshtjellës së Shkodrës)

Materiali:    Argjend i pastër

 

Përshkrimi:   Mite dhe legjenda që janë mbartur nëpër mijëvjecare, të cilat tradita popullore i ka përcjellur si trashëgimi gojore nëpër kohë brez pas brezi.Rozafa, frymëzim për realizimin e kësaj figurine punuar në argjend të pastër.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ