,

Sevasti Qiriazi

Produkti:      Siluete e portretit të Sevasti Qiriazi

Materiali:     Argjend i pastër

 

Përshkrimi:   Siluete e portretit të Sevasti Qiriazi, nismëtare e organizimit të arsimit shqiptar për femra. E punuar në fije argjendi të pastër, detaji që dallon është pena në flokë, si arma e saj për të luftuar mendësitë orientale të vajzave dhe grave shqiptare.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ