,

Gruaja me shtamë uji

Produkti:          Gruaja me shtamë uji

Materiali:          Argjend i pastër

 

Përshkrimi:  Figurinë e punuar në filigran ku paraqitet një grua me veshje kombëtare dhe shtamën e ujit. Punimi është realizuar me mjeshtëri të veçantë me fije argjendi të pastër deri në detajet më të imëta.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ