,

Daullexhi (veshje tradite)

Produkti:          Daullexhi (veshje tradite)

Materiali:          Argjend i pastër

 

Përshkrimi:  Figurinë e punuar me filigran ku paraqitet burri me instrument muzikor tradicional shqiptar dhe veshje tradite. Punimi është realizuar me mjeshtëri të veçantë me fije argjendi të pastër deri në detajet më të imëta.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ