“Rrugicë e vjetër tiranase”

Produkti:          “Rrugicë e vjetër tiranase”

Materiali:          Punuar në vaj

Dimensionet:        40 x 50 cm

 

Përshkrimi:  Gjurmët e rrugicave të Tiranës së hershme dhe motivet jetësore brënda kuadrateve të një pikture.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ