“Naploni”

Produkti:          “Naploni”

Materiali:          Punuar në akrilik

Dimensionet:    50×40 cm

 

Përshkrimi:    Pikturë e titulluar “Naploni”. Nusja dhe dhëndri me veshje tradicionale të Shqipërisë së Mesme duke kërcyer vallen e Naplonit.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ