“Rruga 28 Nëntori 1920”

Produkti:          “Rruga 28 Nëntori 1920”

Materiali:          Punuar në vaj

Dimensionet:        50 x 60 cm

 

Përshkrimi:  Pikturë e titulluar ”Rruga 28 Nëntori 1920”. Kjo pikturë konservon trashëgiminë arkitekturale dhe kulturore të vitit 1920 të një prej rrugëve të Tiranës.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ