“Dasma tiranse”

Produkti:          “Dasma tiranse”

Materiali:          Punuar në vaj

Dimensionet:        120×90 cm

 

Përshkrimi: Pikturë e titulluar ”Dasma tiranse”. Momente nga dasma e një familje tiranse me veshje tradicionale të dasmorëve dhe çiftit.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ