“Hapja e dasmës tiranse”

Produkti:          “Hapja e dasmës tiranse”

Materiali:          Punuar në vaj

Dimensionet:        64×50 cm

 

Përshkrimi: Pikturë e titulluar ”Hapja e dasmës tiranse”. Momente nga hapja e dasmës tiranse ku sipas traditës, dasmën e hap i zoti i shtëpisë dhe daja.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ