“Duke larë rrobat” (Ura e tabakëve)

Produkti:          “Duke larë rrobat” (Ura e tabakëve)

Materiali:          Punuar në vaj

Dimensionet:        40 x 50 cm

 

Përshkrimi:  Pjesë nga përditshmëria e grave të zonës së Tiranës së hershme duke larë rrobat e burrave dhe fëmijëve tek Ura e Tabakëve.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ