,

Verë e bardhë “Kallmet”

Product: Verë e bardhë “Kallmet”

Fabric: Bag in Box

Sasia : 5L

Klasifikimi i verës: Verë e bardhë e thatë

Varieteti i rrushit: Kallmet i zi 70%, Kallmet i bardhë 15%, Shesh i bardhë 15%

Description: Verë e bardhë në tre varietete rrushi: Kallmet i zi, Kallmet i bardhë dhe Shesh i bardhë, varietete autoktone shqiptare. Paraqitet me ngjyrë kashte në gjelbëroshe ku spikatin aromat e freskëta, e qëndrueshme, me trup të mirë dhe e ekuilibruar ndërsa grada alkolike në varësi të vitit të prodhimit varion në 12.5-13 % Vol.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

en_USEN