,

MËMËDHEU II

Thesaret e fshehta të Shqipërisë

Fation Plaku

240 faqe

 

Riviera shqiptare, malet, fushat, liqenet, ishujt dhe mrekullitë natyrore që ofron Shqipëria janë përjetësuar përmes këtij albumi fotografik.

Një botim me 240 foto që na bëjnë të udhëtojmë nga skaji më i lartë i Shqipërisë deri në botën nënujore.

Një udhëtim virtual nëpër thesaret e panjohura të Shqipërisë.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ