,

Pikturë druri (Veshje veriore)

Produkti:         Pikturë druri (Veshje veriore)

Materiali:         Dru

Dimensionet:   30cm  x 25cm

 

Përshkrimi:  Pikturë druri e punuar me pirografi.  Motive të veshjes së burrit dhe gruas së zonave të veriut.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ