,

Filxhan (Opingë tradicionale)

Produkti:         Filxhan (Opingë tradicionale)

Materiali:        Qeramikë dhe Polymer clay

Dimensionet:   10cm

 

Përshkrimi:  Filxhan i dekoruar me një opingë nga treva të ndryshme të Shqipërisë.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ