,

Filxhan (Vajzë e Shqipërisë së Mesme)

Produkti:         Filxhan (Vajzë e Shqipërisë së Mesme)

Materiali:        Qeramikë dhe Polymer clay

Dimensionet:   10cm

 

Përshkrimi:   Filxhan i dekoruar me vajzë të veshur me veshje popullore të Shqipërisë së Mesme.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ