,

Pjatë Qeramike veshje mirditore në kuti 

Produkti:         Pjatë Qeramike veshje mirditore në kuti

Materiali:        Qeramikë

Dimensionet:   23 x 23 cm

 

Përshkrimi: Pjatë dekorative prej qeramike në kuti promo. Në dekor paraqiten motivet e veshjeve të burrit dhe të gruas mirditore.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ