,

Pjatë qeramike (Gruaja me shtamë uji)

Produkti:        Pjatë qeramike (Gruaja me shtamë uji)

Materiali:        Qeramikë

Dimensionet:   15-26 cm

 

Përshkrimi: Zbukurim qeramike. Gruaja me shtamë uji dhe veshje popullore të jugut.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ