,

Pjatë qeramike (Bariu dhe fyelli)

Produkti:        Pjatë qeramike (bariu dhe kullota)

Materiali:        Qeramikë

Dimensionet:   15cm x 15cm

 

Përshkrimi: Pjatë qeramike e dekoruar me motive jugu (Bariu me fyell dhe kullota)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

sqSQ