Kërkojmë Specialist/e Administrimi

SiCRED Distribution, shoqeri e cila operon ne fushen e tregtimit dhe promovimit te artizanatit shqiptar, pjese e familjes SiCRED, kërkon të punësojë  “Specialist/e  Administrimi”

Kërkesat e përgjithshme kualifikuese si më poshtë:

 • Të ketë mbaruar studimet e larta në njërën nga degët e fakultetit të ekonomisë;
 • Të ketë aftësi komunikimi dhe të punuari në mënyrë të pavarur dhe në grup;
 • Të ketë aftësi organizimi dhe të mbajturit saktë të informacionit;
 • Të ketë njohuri të mira të programeve bazë kompjuterik;
 • Të ketë njohuri të mira gjuhës angleze;
 • Eksperiencat e  mëparshme te  ngjashme përbëjne avantazh;

  Informacion mbi përshkrimin e punës të “Specialist/e Administrimi”:

  • Organizimi dhe administrimi i saktë i dokumentacionit;
  • Identifikimi i bashkëpunëtorëve (artizanë) potencialë për të rritur gamën e produkteve;
  • Realizimi i takimeve në terren sipas rastit;
  • Të kryejë proçedurat operacionale me klientët dhe furnitorët;
  • Administrimi dhe menaxhimi i kontratave;
  • Të jetë përgjegjës për të menaxhuar rrjetet sociale, të përgatisë materialet që do të publikohen sipas një kalendari mujor etj;
  • Të  sugjerojë plane për të rritur audiencën në rrjete sociale;
  • Etj.

  Dokumentacioni që duhet të depozitohen:

  • CV me foto;
  • Kopje e diplomës dhe listës së notave;
  • Kopje e ID;
  • Kopje të dëshmive për njohjen e gjuhës angleze dhe gjuhëve të tjera (nëse disponon);
  • Kopje e certifikatave të ndryshme kualifikimi.

  Personat e interesuar janë të mirëpritur të përcjellin CV-në e tyre deri në datën 25 mars 2023, përmes njërës prej mënyrave të mëposhtme:

  Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

  Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

  sqSQ